performance-jonas-k-s

En performance i byrum af Jonas Kjeldgaard Sørensen

Spytspande og Sorte huller

01.09.23 – kl. 18.00 & 20.00

Rejs med spytsamleren gennem fantasiskabte verdener ad spyttets slimede formsprog og få et nyt blik på, hvordan epidemier, kropsvæsker og vores politiske virkelighed forvikles og forbindes. Lydvandringen udfolder sproget om det fremmede og det, som ikke længere er os, men kommer fra os. ”Spytspande og Sorte huller” balancerer de store tanker med humor og fortællelyst og byder indenfor i et univers af eventyrets magi. 

Udstyret med hovedtelefoner, guides publikum gennem byens afkroge via skjulte veje. Med performativ fornemmelse og et immersivt lydlandskab i øregangene sættes vandet og spyttet i vores kroppe i svingninger. ”Spytspande og Sorte huller” undersøger romantikkens natursyn med afsæt i et samtidigt behov for at forstå det mudrede, det som fordærves og det som normalvis sorteres fra. Performancen lader publikum reflektere over menneskets grundlæggende lyst til at fortælle historier for derved at stille tidens spørgsmål: Hvad er det for en verden, vi lever i? Hvilke andre verdener er mulige at forestille sig? Og hvad betyder det, hvilke historier vi fortæller om os selv om fortiden, nutiden og fremtiden?

Praktisk information:

Mødested: v/ blomsterkummerne i T-krydset ved Sct. Hans Gade og Tinggade

Tid: kl. 18 og 20

Varighed: 60 min

Hvem: Fra 12 år i følgeskab med en voksen

Pris: Gratis

For mere information omkring performance-vandringen i Ringsted byrum, kontakt: Jonas Kjeldgaard Sørensen, tlf. 26218676 eller Heidi Hove, tlf. 30428727 eller e-mail  ringstedgalleriet.contact@gmail.com